Spis hos MEST
Sommer i Svalegaarden


I 2010 åbnede Mette og Stefan Restaurant MEST i Brandstrupsgade og havde 4 fantastiske år i den lille restaurant.
Det er nu 10 år siden og dette fejre vi med at lave POP-UP Restaurant MEST i juni og juli måned.
Menukortet vækker helt sikkert minder og du finder nogle af de helt faste retter som du husker dem fra "de gamle dage" 
Tjek menukortet - vi ses til Sommer i Svalegaarden MEST

Åbningstider
Torsdag kl. 12.00-24.00
Fredag kl. 12.00-24.00
Lørdag kl. 12.00-24.00 


Musik. Udvalgte eftermiddage er der musik i gården.
Lørdag d. 11.7.  kl. 14-16.
Musik med Johannes Andersen og Ole B. Jensen - Guitar
"originale americana rock sange på dansk med en god historie".

Kærlige Hilsner
MEST

Book dit bord HER

 

Frokost

Østers "Perle Blanc"
med karamelliseret citron og rødvinseddike
pr. stk. kr. 38,-

Moulles Marinieres - Limfjordsmuslinger
forret/hovedret ekstra stor med pommes frites
kr. 100,-/175,-
 
Hjemmerøget laks
med luftig ramsløgs sifon, friteret brød, salater og citronconfit
kr. 100,-
 
Jomfruhummer bisque
med saltet torsk, ristet jomfruhummer og urter.
Serveret med aioli og Gryuere
kr. 130,-

Croque monsieur
med 2 slags skinke, Vesterhavsost og fransk sennep
kr. 100,-

Croque madame
med 2 slags skinke, Vesterhavsost, fransk sennep og spejlæg
kr. 110,-

Klassisk rørt tatar
med cognac, tomat og krydderurter
salat, sennepsvinaigrette og pommes frites
 kr. 175,-

Terrine af foie gras
med ristet brioche og hjemmelavet chutney
kr. 175,-

Entrecote - stegt med timian og hvidløg
med pommes frites, Bearnaise og salat
kr. 275,-

Ekstra pommes frites
kr. 40,-

Smørrebrød

Stegt sild
med dildstuvede kartofler, kapers og karse

Æg og rejer
med avokado, friteret brød og asparges

Fiskefilet
med friskrørt remoulade og stenbiderrogn

"Kyllingesteg"
med hovedsalat, agurksalat og sovs a part

Steg med bløde løg
friskrørt remoulade og grillet peber

Urteskinke
med sprød salat a la Italiano

Hønsesalat
med butterdej, bacon og asparges

Smørrebrød pr. stk
kr. 80,- 

3 stk. smørrebrød
sammensat af køkkenet
kr. 200,-

5 stk. europæiske kvalitetsoste
med nødder og bær
kr. 100,-

Gateau Marcel
med syltede bær og vanilleis
kr. 85,-

Hvid chokolade med citroncreme
marinerede rabarber, danske jordbær og hindbærsorbet
kr. 100,-

Profiteroles
med saltede mandler, vanilleiscreme og lun chokoladesauce
kr. 85,-

 

Aften

Østers "Perle Blanc"
med karamelliseret citron og rødvinseddike
pr. stk. kr. 38,-

Moulles Marinieres - Limfjordsmuslinger
forret/hovedret ekstra stor med pommes frites
kr. 100,-/175,-
 
Hjemmerøget laks
med luftig ramsløgs sifon, friteret brød, salater og citronconfit
kr. 100,-

Jomfruhummer bisque
med saltet torsk, ristet jomfruhummer og urter.
Serveret med aioli og Gryuere
kr. 130,-

Stegt foie gras på sprød crouton
Sauce Gastrique med æble og citron
kr. 175,-

Klassisk rørt tatar
med cognac, tomat og krydderurter
salat, sennepsvinaigrette og pommes frites 
kr. 200,-

Rødtunge - stegt på crouton
med knust kartoffel og persille
muslingesauce med tonkanød
kr. 225,-

Entrecote - stegt med timian og hvidløg
med pommes frites, Bearnaise og salat
kr. 275,-
 
5 stk. europæiske kvalitetsoste
med nødder og bær
kr. 100,-

Gateau Marcel
med syltede bær og vanilleis
kr. 85,-

Hvid chokolade med citroncreme
marinerede rabarber, danske jordbær og hindbærsorbet
kr. 100,-

Profiteroles
med saltede mandler, vanilleiscreme og lun chokoladesauce
kr. 85,-

3 retters menu efter køkkenets valg
med tilhørende vine ad libitum under middagen
kr. 500,-

5 retters menu med fuldt træk
snacks, velkomst, menu, kaffe og petit fours
kr. 1.000,-

Menuerne skal bestilles af hele bordet

Menu uge 29 (d. 16, 17, 18. juli)

1. ret.
Hjemmerøget laks
ramsløg, citronconfit
sprødt brød og urter
​- - -
2. ret.
Rødtunge stegt på crouton
salatløg, spinat og muslingesauce
- - -
3. ret.
Stegt glaseret kalvebrissel
nye gulerødder og purløg
- - -
4. ret. 
Kalvefilet med stegt sommerkål
svampepure, Sauce Blanquette 
knuste nye kartofler
- - -
5. ret.
Jordbær - vanille - consommé 

 

HandelsbetingelserCookie politik