Svalegaarden i Hasseris

Gastronomi og kultur i hjertet af Aalborg

Historien om Svalegaarden i Hasseris

I 1952 blev den smukke købmandsgård genopført på hjørnet af Thorsens Allé og Svalegårdsvej, og gården blev da også døbt Svalegaarden. Den idylliske gård står til stadighed på samme adresse, og har sat rammen for mange begivenheder og oplevelser gennem årene.

I juni 2016 fik Svalegaarden nye forpagtere med ny gejst og lysende håb for fremtiden - Mette og Stefan fra det tidligere Restaurant MEST.

Mette og Stefan kommer med nye kræfter til- og friske øjne på den smukke renoverede købmandsgård, som hidtil har fungeret som selskabsforretning. 
   

Svalegaarden MEST i dag

Mette og Stefan har en vision om at tage det bedste fra Restaurant MEST og videreføre det i gårdens smukke rammer i hjertet af Aalborg. 
Tankerne bag Svalegaarden MEST er gastronomi møder landlig idyl, hvor der er fokus på at skabe mindeværdige oplevelser. 

"Vi glæder os utrolig meget til fremtiden, og vi går ydmygt til opgaven. Det er en stor drøm for os at arbejde med mad i alle facetter. Mad er ikke blot en restaurant-oplevelse. Derfor arbejder vi med mange forskellige vinkler i gastronomien, og Svalegaarden kommer i fremtiden til at fungere som et gastronomisk kultursted med private fester, mødefaciliteter, Social Dining, kokkeskole, foredrag, kantiner, mad ud af huset og meget mere" 

Vi er utrolig glade for at få denne kæmpe mulighed for at skabe ny historie for Svalegaarden MEST i fremtiden, og vi glæder os til at byde dig velkommen i fornyede rammer i den historiske bygning midt i Aalborg.