
FORÅRS BUFFET
(Marts, april, maj)
Kr. 250,- pr. person - min. 20 personer
Langtidshævet surdejsbrød
Pisket økologisk smør med urter
Ristet fisk fra Strandby med hvide og grønne asparges samt brunet smør
Farseret unghanebryst med grøn pesto og sprød skinke
Grillstegt oksefilet med "brændte" nyt grøntsager
Grøn salat med nye Danske ærter, radiser samt sprød crudit´e af blomkål
Salat af grillet forårsgrønt - toppet med saltede mandler samt urteolie
Ristede Samsø kartofler med skalotteløg og persille
Sauce Gastrique med karamelliseret økologisk honning
Citrontærte med nye bær
Pisket økologisk smør med urter
Ristet fisk fra Strandby med hvide og grønne asparges samt brunet smør
Farseret unghanebryst med grøn pesto og sprød skinke
Grillstegt oksefilet med "brændte" nyt grøntsager
Grøn salat med nye Danske ærter, radiser samt sprød crudit´e af blomkål
Salat af grillet forårsgrønt - toppet med saltede mandler samt urteolie
Ristede Samsø kartofler med skalotteløg og persille
Sauce Gastrique med karamelliseret økologisk honning
Citrontærte med nye bær