
EFTERÅRS BUFFET
(september, oktober, november)Kr. 250,- pr. person - min. 20 personer
Langtidshævet surdejsbrød
Pisket økologisk smør med urter
Cremet fiskesuppe med tempereret fisk fra Strandby samt grøn olie
Grillet svinemørbrad med syltet rødløg og cremet svampesauce
Kylling ballotine med selleripure og bagte jordskokker
Ristede vildmose kartofler med citrontimian
Salat af rød spidskål og Danske æbler, toppet med brændte hasselnødder
Grøn salat med bagte græskar og semi tørret tomater samt reduceret balsamico
Variation af blommer med creme af økologisk creme fraiche samt sprødt
Pisket økologisk smør med urter
Cremet fiskesuppe med tempereret fisk fra Strandby samt grøn olie
Grillet svinemørbrad med syltet rødløg og cremet svampesauce
Kylling ballotine med selleripure og bagte jordskokker
Ristede vildmose kartofler med citrontimian
Salat af rød spidskål og Danske æbler, toppet med brændte hasselnødder
Grøn salat med bagte græskar og semi tørret tomater samt reduceret balsamico
Variation af blommer med creme af økologisk creme fraiche samt sprødt