Om os

Mette og Stefan er uddannet henholdsvis tjener og kok. De driver i dag Svalegaarden Mest med et team af kokke og tjenere. Tidligere stod de bag Restaurant Mest med stor succes og anerkendelse.  De modtog bl.a. særprisen ”Bistro” ved årets Gericke 2012 og ”Årets Brasseri” i den danske spiseguide 2013.

Michel er uddannet kok fra Ruths Hotel i Skagen og har siden da arbejdet på Brøndums Hotel i Skagen.
Michel var endvidere med til at vinde DM for kokke i 2008.
Michel har efterfølgende været en fast del af Mest team, som stod bag Restaurant Mest og senere
Svalegaarden Mest, som i dag er forretning i positiv udvikling.

Vi har et ønske om at levere den bedste frokostordning i Aalborg.  Vi ser på frokosten som et meget vigtigt måltid. Den skal skabe energi, velvære og være smagfuld samtidig med at være et samlingspunkt for jeres arbejdsplads.

HandelsbetingelserCookie politik