Frokostordning
Mad Med Mest tilbyder en spændende og varieret frokostordning i form af klassiske og nytænkende retter, og vi sætter en ære i at pleje jeres medarbejdere med velsmag i dagens break.Vores team af kokke er yderst passionerede omkring hverdagsmåltidet og finder stor tilfredshed i, at give jeres virksomhed den gode smagsoplevelse hver dag.
Vi tilstræber os, at lave mad helt fra bunden. For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid.
De bedste råvarer
Hver dag lander et hav af friske råvarer i køkkenet hos Mad Med Mest. Få timer senere bliver de præsenteret som indbydende frokostretter i jeres virksomhed. Vi modtager dagligt frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager til glæde for vores kokke. Vi ligger stor vægt på kvaliteten og en nænsom forarbejdning, der i sidste ende gør en forskel i madoplevelsen.
Ugen med Mad Med Mest - sådan kan en uge se ud!
Hver dag serveres groft rugbrød med saltet smør og hjemmebagt surdejsbrød med kerner og sprød skorpe.
Mandag:
Grøn salat med sprød crudité af årstidens grønt
Couscous med mynte, forårsløg, piment og courgetter
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og cornichons
Rullepølse af ungkvæg med sky, karse og skalotteløg
Rugmelsstegt fiskefilet med rørt remoulade og citroner
Indisk butter chicken med papadums og yoghurt
Tirsdag:
Grøn salat med bagt selleri, gule squash, grillet løg og saltede mandler
Spidskålsalat med grønne ærter, persille, citron og skalotteløg
Skaldyr i hjemmerørt aioli med dild, asparges og peber
Kogt og røget hamberburgerryg med hjemmelavet italiensk salat
Skinstegt kulmule med tomattapenade og spæde urter
Farseret porre vendt i panko rasp
Onsdag:
Grøn salat med gratineret gedeost og syltede valnødder
Pastasalat med forårsløg, peberfrugt, pesto og grillet artiskok
Leverpostej med ristede svampe og sprød bacon
Roastbeef med peberrod, remoulade og ristede løg
Charcuteri fad med oliven, mandler og hjemmerørt aioli
Sprødstegt ribbensteg med hjemmesyltet agurkesalat
Torsdag:
Råkost med appelsin, citron, rosiner og ristede kerner
Bondesalat med grønne bønner, hårdkogte æg, løg og balsamico
Salat af hjemmerøget laks, rørt med krydderurter
Røget filet med rævesauce og dild
Hvidvinsdampet lange anrettet med friske urter og sauce Nage
Tortilla Wrap med oksekød og spidskål gratineret med revet mozzarella
Fredag:
Grøn salat med syltet rødløg, hytteost og bagte rodfrugter
Tomatsalat med frisk basilikum og pesto
Valnøddepaté anrettet med drueagurker og asier
Sønderjysk spegepølse med ristede løg og hjemmerørt remoulade
Pandestegte fiskefrikadeller rørt med kapers og krydderurter - med sauce tartar
Bøfsandwich med det hele
Pris pr. person pr. dag kr. 48,50,- eksklusiv moms