Frokostordning

Mad Med Mest tilbyder en spændende og varieret frokostordning i form af klassiske og nytænkende retter, og vi sætter en ære i at pleje jeres medarbejdere med velsmag i dagens break.

Vores team af kokke er yderst passionerede omkring hverdagsmåltidet og finder stor tilfredshed i, at give jeres virksomhed den gode smagsoplevelse hver dag.

Vi tilstræber os, at lave mad helt fra bunden. For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid.


De bedste råvarer
Hver dag lander et hav af friske råvarer i køkkenet hos Mad Med Mest. Få timer senere bliver de præsenteret som indbydende frokostretter i jeres virksomhed. Vi modtager dagligt frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager til glæde for vores kokke. Vi ligger stor vægt på kvaliteten og en nænsom forarbejdning, der i sidste ende gør en forskel i madoplevelsen.

Ugen med Mad Med Mest - sådan kan en uge se ud!
Hver dag serveres groft rugbrød med saltet smør og hjemmebagt surdejsbrød med kerner og sprød skorpe.

Mandag:

Grøn salat med sprød crudité af årstidens grønt

Couscous med mynte, forårsløg, piment og courgetter

Hjemmelavet hønsesalat med bacon og cornichons

Rullepølse af ungkvæg med sky, karse og skalotteløg

Rugmelsstegt fiskefilet med rørt remoulade og citroner

Indisk butter chicken med papadums og yoghurt


Tirsdag:

Grøn salat med bagt selleri, gule squash, grillet løg og saltede mandler

Spidskålsalat med grønne ærter, persille, citron og skalotteløg

Skaldyr i hjemmerørt aioli med dild, asparges og peber

Kogt og røget hamberburgerryg med hjemmelavet italiensk salat

Skinstegt kulmule med tomattapenade og spæde urter

Farseret porre vendt i panko rasp

Onsdag:

Grøn salat med gratineret gedeost og syltede valnødder

Pastasalat med forårsløg, peberfrugt, pesto og grillet artiskok

Leverpostej med ristede svampe og sprød bacon

Roastbeef med peberrod, remoulade og ristede løg

Charcuteri fad med oliven, mandler og hjemmerørt aioli

Sprødstegt ribbensteg med hjemmesyltet agurkesalat

Torsdag:

Råkost med appelsin, citron, rosiner og ristede kerner

Bondesalat med grønne bønner, hårdkogte æg, løg og balsamico

Salat af hjemmerøget laks, rørt med krydderurter

Røget filet med rævesauce og dild

Hvidvinsdampet lange anrettet med friske urter og sauce Nage

Tortilla Wrap med oksekød og spidskål gratineret med revet mozzarella

Fredag:

Grøn salat med syltet rødløg, hytteost og bagte rodfrugter

Tomatsalat med frisk basilikum og pesto

Valnøddepaté anrettet med drueagurker og asier

Sønderjysk spegepølse med ristede løg og hjemmerørt remoulade

Pandestegte fiskefrikadeller rørt med kapers og krydderurter - med sauce tartar

Bøfsandwich med det hele

Pris pr. person pr. dag kr. 48,50,- eksklusiv moms

HandelsbetingelserCookie politik