Svalegaarden i Hasseris

Mad med MEST

Oplev 'Mad med MEST' - en begivenhed efter din smag

Svalegaarden MEST tilbyder vores kunder en ekstraordinær oplevelse, som du kan dele med dem, du har kær. En oplevelse, som bryder formen på den traditionelle aften med veninderne eller det traditionelle firma-arrangement. Begivenheden er for alle vores gæster - og du kan tilmelde dig i vores eventkalender. Kom og oplev en aften, hvor der er knald på gastronomien og samværet. 
 

Mad med MEST i Hasseris

Mad-arrangementet Mad med MEST er et nyt koncept, som du kan tilmelde dig i vores eventkalender. Vi tilbyder en aften i vores selskab, hvor vi sammen kokkerer i køkkenet og udarbejder f.eks. en 3 retters menu ud fra friske råvarer. Uanset mad-temaet for den aften, som du vælger, så er lækker mad og drikkevarer i højsædet.

Når maden er klar til servering, kan I slå jer ned i vores skønne omgivelser og nyde den middag, som I selv har lavet. Det er mad og hyggeligt samvær, når det er bedst. Når aftenen er ved at nå sin ende, får du opskrifter med hjem, så du kan fortsætte de gastronomiske kundskaber i eget køkken.

Så har du lyst til en anderledes og fed oplevelse sammen med dine veninder/venner eller kollegaer, så glæder vi os til at slå dørerne op og byde jer velkommen til Mad med MEST på Svalegaarden i Hasseris. 

Ønsker du at tilmelde dig, kan det ske her