Kontaktoplysninger

Skal du holde et arrangement – alt lige fra bryllup, barnedåb, møder eller private dining? Ønsker du at vide mere om Svalegaarden Mest og vores menuer? Så finder du vores kontaktoplysninger her på siden, og du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere på nedenstående oplysninger. 

Afbestillingsregler ved selskaber på Svalegaarden MEST

• Kunden er berettiget til vederlagsfrit at afbestille et aftalt arrangement helt eller delvist indtil 60 kalenderdage forud for arrangementets afholdelse. 

• Efter 60 kalenderdage og frem til 30 kalenderdage før arrangementets afholdelse er kunden berettiget til vederlagsfrit at afbestille maksimalt 15 % af det aftalte antal kuverter. 

• Efter 30 kalenderdage og frem til 10 kalenderdage før arrangementets afholdelse er kunden berettiget til vederlagsfrit at afbestille maksimalt 10% af det aftalte antal kuverter 

• Efter 10 kalenderdage og frem til 2 hverdage før ankomst er kunden berettiget til vederlagsfrit at afbestille maksimalt 5 % af det aftalte antal kuverter. 

• Svalegaarden MEST er berettiget til et vederlag svarende til prisen for de kuverter, som ikke afbestilles rettidigt. 

• Ved afbestilling forstås annullering, reduktion og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelse. Alle ændringer skal altid aftales skriftligt og være Svalegaarden MEST i hænde senest kl. 16 på dagen for sidste rettidige afbestilling jf. ovenstående. 

Ved takeaway kan der afbestilles vederlagsfrit frem til 5 kalenderdage før afhentning/levering.
Der kan IKKE afbestilles takeaway-ordre når der er mindre end 5 kalenderdage til afhentning/levering. 

 

HandelsbetingelserCookie politik