
FORÅR MENU
(Marts, april, maj)
Tre retter fra kr. 400,-. Prisen vil variere i forhold til råvarepris.
Forretter
Stenbiderrogn anrettet med grønne asparges, syrnet fløde og friske krydderurterHvide asparges med sauce Mousseline og fjordrejer samt citronconfit og urter(dagspris)
Dampet rødtunge på sommerspinat med hjertemuslinger, sprød polenta og kørvel
Hovedretter
Fynsk lam stegt i crouton serveret med persillepuré, persillerod, syltede citroner, og timian.Hertil lammesky og kartofler
Mørbrad af dansk frilandsgris stegt i ventreche anrettet med syltet kål, stegte løg
samt sauce med varme krydderier
Rosastegt kalvefilet lagt med nye hvide asparges med sauce Vierge, cremet blomkål med purløg
samt nye kartofler
Desserter
Fondant af mørk chokolade tilsmagt med cognac – anrettet med små madeleines og iscremeStøbt hvid chokolade tilsmagt med skyr – anrettet med vanillesyltede rabarber, kys, blød og sprød karamel
samt rabarbersorbet
Hvid chokoladecreme tilsmagt med citron – anrettet med sprød karamel, dild, syltet agurk
estragon og hjemmelavet vanilleis