Kokkeskole

Start dato:Onsdag d. 20. februar 2019 kl. 17:00
Slut dato:Onsdag d. 20. februar 2019 kl. 23:00
Arrangør:Stefan Klausholm Petersen
Hvor:Svalegaarden Mest
Pris:700.00

Beskrivelse:

Kokkeskole - Franske bistroretter

Denne aften retter vi fokus på det franske bistrokøkken. Sammen laver vi tre franske retter og udfordrer smagsløgene.
Under aftenen gennemgår vi retterne og vi kommer med gode råd og fif til dit køkken.

Menu

Klassiske fransk rørt tatar med tomat, cognac, urter og sprøde salater
(En klassikker fra Restaurant Mest)

Moules frites. Dampede blåmuslinger i cremet sauce med saltet smør
Sprøde hjemmelavede pommes frites med aioli

Profiteroles med hjemmerørt vanilleis og Varhona chokoladecauce




 



 
 



Tilbage til oversigt
HandelsbetingelserCookie politik