
EFTERÅRS MENU
(september, oktober, november)
Tre retter fra kr. 400,-. Prisen vil variere i forhold til råvarepris.
Forretter
Jomfruhummer med blomkål, ristede hasselnødder, syltet agurk og dild mayonaiseHelleflynder på smørdampet spidskål med grønne bønner og skummende muslingesauce
Varmrøget laks fra egen ovn serveret med røget creme, purløg, sprøde croutons og selleri
Hovedretter
Rosastegt fynsk lam anrettet med stegte kantareller og majs med timain, svampepuré og løgfondantsamt lammesauce
Sprængt kalvebryst med efterårets grøntsager, pocheret hønseæg med sprød kartoffel
serveret med velouté med syltede champignons og bacon a part
Andebryst fra Dombes a la Wellington med svampe og løg, spinat med hvidløg og smørdampet porre med malt. Hertil serveres andesky og kartoffel
Desserter
Fromage af ymer, dulce og vanille serveret med fennikel, brombær og vanilleisMørk chokoladebar tilsmagt med lakrids overtrukket med kakaogelé
anrettet med braiseret ananas og passionsfrugtsorbet
Syltede danske æbler med hvid chokoladecreme, sprød karamel, citron og selleri-iscreme