Lækre buffeter i hjertet af Aalborg

Mindeværdige oplevelser i historiske omgivelser

Kan du også have svært ved at bestemme dig? Det skal du ikke tænke på med vores udvalg af buffeter, som vi sammensætter efter dine ønsker. 
 

Buffet 1 - pr. person kr. 275,- 

  • Varmrøget laks med syltet agurk og citron, sprøde croutons med urter og salat
  • Friskbagt brød og smør fra Aabybro mejeri
  • Solmodne tomater med mini mozzarella, frisk basilikum og jomfruolivenolie
  • Langtidsstegt nakke af dansk frilandsgris marineret a la pulled pork
  • Confit af unghane overlår med saltede mandler og citron
  • Salat af råmarinerede nye grønsager med crudité af fennikel og kørvel
  • Grøn salat sæsonens grønt og sprødt
  • Klassisk ”Mormor” dressing med creme double og syltelage
  • Sauce Bordelaise med røget marv og skalotteløg
  • Ristede kartofler vendt med persille og smør
 

Dessert

Friskbagt brownie med chokolade, vanillie og nødder
serveret citroncreme med vanillie samt syltede bær og frugter a part

Min. 20 personer

Buffet 2 - pr. person kr. 325,-

  •  Laks fra egen rygeovn - anrettet med citronconfit, lyse croutons og friske krydderurter
  • Serranoskinke anrettet med tomat, grillet piment, oliven, lyse croutons og aioli med mild hvidløg
  • Rosastegt oksecuvette ”US Angus” stegt med timian og hvidløg
  • Mørbrad af dansk frilandsgris i Lard d´Alsace stegt med timian
  • Sennepsmarinerede urter med blomkål og gulerod samt friske krydderurter
  • Grønne salater med agurk, radise, fennikel, crudité og kørvel
  • Couscous med rød peber, mynte, courgette og tomat
  • Ristede kartofler vendt med persille og smør
  • Cremet Sauce Suprême med løg og svampe
  • Dressing med creme fraiche, dild, purløg og røget paprika
 
 

Dessert er portionsanrettet og serveres ved bordet

Weckglas med støbt hvid chokolade tilsmagt med skyr – anrettet med friske bær, hasselnøddecrumble, blød og sprød karamel samt hindbærsorbet

Min. 20 personer
 

Buffet 3 - pr- person kr. 375,-

 
(Efterår/vinter)
  • Laks fra egen rygeovn – anrettet med peberrodscreme, crudité af rødbede og crouton
  • Weckglas med ristet fisk – a part cremet jomfruhummerbisque tilsmagt med tomat og cognac
  • Terrine med det bedste fra anden – serranoskinke og syltet rødløg og grillet crouton
  • Rosastegt oksecuvette ”US Angus” stegt med timian
  • Fynsk lammekølle fyldt med citron, rosmarin og hvidløg
  • Langtidsbagte jordskokker stegt med salvie
  • Råmarineret broccoli med bacon, tørrede tranebær, letrøget mayonaise og ristede kerner
  • Grønne salater med agurk, radise, fennikel, crudité og kørvel
  • Brændt blomkål marineret i koldpresset rapsolie, citron, purløg og salte mandler
  • Ristede kartofler vendt med persille og finthakket skalotteløg
  • Lammesauce med tomat og courgette
 

Dessert

Udvalg af franske oste anrettet på bræt med oliven, marinerede bær og nødder.
Mørk bagt chokoladetærte med lemoncurd og friskrørt vanilieis-creme

Min. 20 personer

Buffet 4 - pr. person kr. 600,-

 
(Forår/sommer)
  • Taskekrabbe rørt med mild aioli, anrettet med agurk, citron og vinaigrette
  • ”Vitello Tonnato” med tunsauce, pocheret vagtelæg, oliven, rucola og parmesan
  • Asparges med friterede jomfruhummer, mayo med harissa-krydderi og kørvel
  • Hertil friskbagt brød og smør fra Aabybro mejeri

Hovedret (anrettet fra buffet)​

  • Havtaskehale med serranoskinke stegt med salvie og frisk smør
  • Rosastegt - krogmodnet - dansk oksemørbrad stegt i bacon med timian
  • Langtidsstegt nakke af frilandsgris marineret med tørrede svampe
  • Grønne salater med agurk, radise, sommergrønt, crudité og kørvel
  • Nye gulerødder marineret med citron, koldpresset rapsolie, karse og saltede mandler
  • Søde majs marineret med Sud n´Sol tomater, avokado og friske krydderurter
  • Nye danske kartofler, kogte og vendt med persille og smør
  • Håndpisket sauce Bearnaise
  • Creme fraiche dressing med spidskommen og frisk mynte
 

Dessert

Udvalg af franske oste – anrettet på bræt med oliven, marinerede bær og nødder
Hvid chokoladetærte med friske bær og verbena
Citroncreme med karamel og vanillie anrettet med syltede rabarber, friske jordbær, sprød kage, mynte og sne af chokolade
Friskrørt vanilleiscreme

Min. 20 personer
 

Buffet 5 - pr. person kr. 450,-

 
  • Dampede blåmuslinger fra Limfjorden med tomat, hvidvin og urter
  • Weckglas med ristet vesterhavsfisk og crudité af fennikel – a part muslingesauce med tonka
  • Hjemmerøget laks med pocheret æg, citron, syltet agurk, radise og krydderurtesalat
  • Terrine af foie gras tilsmagt med armagnac – anrettet med ristet brioche og chutney
  • Hertil friskbagt brød og smør fra Aabybro mejeri
  • Crouton petit med gratineret gedeost og syltede valnødder
  • Rørt oksetatar med cognac - anrettet med sprøde croutons
  • Hel braiseret kalveskank – glaseret med Bordelaise, citron og persille – hertil karamelliseret løg
  • Confit de canard af franske Berberie andelår med pommes sauté og persille og skalotteløg
  • Hjemmelavede pommes frites med friskrørt aioli
  • Håndpisket sauce Bearnaise a la MEST
  • Grøn salat vendt med sennepsvinaigrette
 

Dessert

Udvalg af franske oste – anrettet på bræt med oliven, marinerede bær og syltede nødder
Profiteroles med friskrørt vanillieis og lun chokoladesauce
Crème Brûlée med polynesisk vanillie.

Min. 20 personer