Handelsbetingelser


Firma oplysninger

Svalegaarden MEST ApS
CVR. nr. 37593633
Petersborgvej 45
9000 Aalborg

Forretningssted: Einar Packness vej 2,
E-mail: info@svalegaarden-mest.dk
Tlf.: +45 98135053
Mobil: 51 90 55 54
Etableringsår 2016

Betaling

Følgende betalingskort kan benyttes:
MasterCard, Maestro, Visa samt Visa Electron, gebyr: 1,45%

Betingelser

Kunden sørger selv for at printe sin billet.
Der er ingen fortrydelsesret ved køb af billetter.
 

Persondatapolitik


For at du kan indgå̊ aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MEST Svalegaarden ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for MEST Svalegaarden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.svalegaarden.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos MEST Svalegaarden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MEST Svalegaarden via e-mail info@svalegaarden-mest.dk
 

Aflysning af Events


Ved aflysning af et Event, fx. pga. sygdom, refunderes det fulde beløb til kunden.

 

Klageadgang


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til MEST Svalegaarden ApS via info@svalegaarden-mest.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme, kontakt@hrt-ankenaevn.dk Tlf.: +45 35 36 51 21.